Denis Stojnić se oglasio nakon gostovanja kod Senada Hadžifejzovića

Ovako je bilo i nikako drugačije: On i njegovi 'drugovi' su pretukli Dženana Memića bejzbol palicama, a Alisa Mutap...

Hronika07.02.21, 15:28h

Ovako je bilo i nikako drugačije: On i njegovi 'drugovi' su pretukli Dženana Memića bejzbol palicama, a Alisa Mutap...
Želio sam da ova moja saznanja podijelim sa građanima bez obzira kojim putem su došla do mene i da uputim službe u pravi smjer, a to sam i učinio u 2020. godini i slijedilo je hapšenje Zije Mutapa, rekao je Stojnić

 

Nakon što je gradski vijećnik, sarajevski ugostitelj i MMA borac gostovao u sinoćnjem Centralnom dnevniku na Face TV, podigao prašinu izjavom da zna ko je ubio Dženana Memića, te da će o tome svjedočiti pred Sudom, Denis Stojnić danas se oglasio na društvenim mrežama. Njegovo obraćanje prenosimo u cjelosti:

 

- Prije svega želio bih sa svima ovo da podijelim, jer sam sinoć na gostovanju kod Senada Hadžifejzovića imao jaku tremu. Želim da upoznam javnost da ja dolazim iz svijeta sporta (MMA - Mixed Martial Arts), što je manje-više i poznato.

 

I s obzirom da nisam blizak materiji ubistva, ovim putem ću reći da je moja jučerašnja trema na Centralnom dnevniku prije svega iz emotivnih razloga jer sam roditelj, a zatim što prvi put u životu na tv ekranu pričam na temu 'ubistvo'.

 

U jednu ruku sam i ponosan na svoje saosjećanje prema ljudskoj boli i uvijek se obradujem kada kod nekog na tv ekranu ili uživo prepoznam empatiju jer je to jedan od najbitnijih dokaza da se u osobi nije “ugasio” čovjek.

 

Međutim, želio sam da ova moja saznanja podijelim sa građanima bez obzira kojim putem su došla do mene i da uputim službe u pravi smjer, a to sam i učinio u 2020. godini i slijedilo je hapšenje Zije Mutapa.

 

Istražiteljima sam rekao još i imena koja su se trebala naći na spisku uhapšenih i naravno da bi trebali i još neke svjedoke saslušati, a to su i tadašnji prijatelji rahmetli Dženana Memića i prijateljice Alise Mutap, koji vjerovatno znaju bitne pojedinosti tj. da li su rahmetli Dženan Memić i Alisa Mutap imali nekih problema.

 

Jer očito da je otac Alise Mutap bio tu.

 

Individue koje su obrisale kamere u tom trenutku nisu mislile da će se od jedne tuče desiti ozbiljno djelo. Jer kada se to desilo, rahmetli Dženan Memić je bio živ i niko nije mislio da će biti smrtni ishod, a bio je nakon sedam dana, jer je Dženan Memić podlegao zadobijenim povredama.

 

Onda je sve krenulo u drugom pravcu i ljudi su počeli da izmišljaju imena i pokušavali su da prave pogrešne rekonstrukcije ubistva (saobraćajna nesreća itd.)

 

A prava istina je...

 

Ostatak Stojnićeve objave čitajte na njegovom Facebooku:

 

 

 

 

(DEPO PORTAL/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 88

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još