NEOBAVEZAN RAZGOVOR ILI NEŠTO VIŠE

O čemu su pričali Mladen Ivanić i Emdžad Galijašević... Da li su na pomolu novi politički planovi?

Front06.02.21, 14:24h

 O čemu su pričali Mladen Ivanić i Emdžad Galijašević... Da li su na pomolu novi politički planovi?
Kako se saznaje, Emdžad Galijašević ne odustaje od daljnjeg političkog angažmana, te se ovaj susret može shvatiti i kao uvod u otvaranje novih opcija njegovog političkog djelovanja u Krajini i BiH

 

Na društvenim mrežama pojavila se fotografija sa druženja Mladena Ivanića i bivšeg gradonačelnika Bihaća Emdžada Galijaševića.


Uz fotografiju Galijašević je napisao:


„Danas u društvu sa profesorom i bivšim članom predsjedništva Bosne i Hercegovine Mladenom Ivanićem. U prijatnoj atmosferi smo vodili ugodan razgovor o aktuelnim temama današnjice.“


Možda je to zaista bio neobavezan razgovor dvojice političara, ali kako se u politici ništa ne dešava slučajno (a ni neobavezno), fotka sa ovog druženja otvorila je niz špekulacija u Krajini.


Naime, poznato je kako je Galijašević bio nezavisni kandidat za gradonačelnika Bihaća. Nije pobijedio, ali je dobo veliki broj glasova iza aktuealnog gradonačelnika Šuhreta Fazlića.


Kako se saznaje, Galijašević ne odustaje od daljnjeg političkog angažmana, te se ovaj susret može shvatiti i kao uvod u otvaranje novih opcija njegovog političkog djelovanja u Krajini i BiH.


(DEPO Portal/ak)

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 6

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još