FOTO/ Bh. reditelj objavio na društvenim mrežama

Haris Pašović u Moskvi: Primio sam rusku vakcinu u čuvenoj operi - hvala na ljubaznom poklonu

Kultura06.02.21, 09:49h

Haris Pašović u Moskvi: Primio sam rusku vakcinu u čuvenoj operi - hvala na ljubaznom poklonu
Doktori, sestre i ostalo medicinsko osobolje bili su vrhunski profesionalni; temeljito su me pregledali i pripremili; bili su preljubazni i odisali su povjerenjem, opisao je Pašović svoje iskustvo

 

Bh. reditelj Haris Pašović objavio je na društevnim mrežama da je u Moskvi primio vakcinu protiv koronavirusa Sputnik V.

 

- U čuvenoj moskovskoj operi “Helikon,” gdje su Rahmanjinov i Rimski-Korsakov premijerno izvodili svoja djela; u sali ispod salona gdje je izložen kostim Marie Callas; primio sam vakcinu Sputnik 5. Doktori, sestre i ostalo medicinsko osobolje bili su vrhunski profesionalni; temeljito su me pregledali i pripremili; bili su preljubazni i odisali su povjerenjem. U sali gdje se prima vakcina je plakat za predstavu opere “Toska”. Hvala savršenom timu Sputika 5 u “Helikon operi”; divnom gostoprimstvu članova opere i prije svega mojim fantastičnim domaćinima u Winter International Art Festival in Moscow (Bashmet Festivals) na njihovom ljubaznom poklonu nama, gostima festivala! Dmitry Grinchenko i Zina Kravchenko, hvala puno! - napisao je Pašović na Facebooku.

 

 

(DEPO PORTAL/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 27

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još