VIDEO/ Pale žestoke uvrede tokom utakmice

'Je*em tebe i tvoju ženu... Majka ti je ku*va': Cijeli svijet je razumio Ibrahimovića i Lukakua

Sport27.01.21, 10:45h

'Je*em tebe i tvoju ženu... Majka ti je ku*va': Cijeli svijet je razumio Ibrahimovića i Lukakua
Zahvaljujući tome što se utakmice igraju bez gledatelja, pa se čuje sve s terena i tome što su verbalni obračun nastavili na engleskom, cijeli svijet je mogao ne samo čuti, nego i razumjeti dvoboj uvredama koji je uslijedio

 

 

Ludi milanski derbi u četvrtfinalu italijanskog kupa. Inter je pobijedio 2:1 i izbacio Milan golom u sedmoj minuti sudačke nadoknade, a utakmicu punu incidenata obilježio je onaj između najboljih strijelaca gradskih rivala na kraju prvog poluvremena.

 

Romagnoli je faulirao Lukakua pred kaznenim prostorom Milana, nakon čega je počela žestoka svađa Zlatana Ibrahimovića i Romelua Lukakua. Belgijanac je nešto dobacio Šveđaninu, koji je zatim glavom u bradu udario Lukakua.

 

Sudac Paolo Valeri obojici je dao žute kartone, ali to ih nije smirilo.

 

Zahvaljujući tome što se utakmice igraju bez gledatelja, pa se čuje sve s terena i tome što su verbalni obračun nastavili na engleskom, cijeli svijet je mogao ne samo čuti, nego i razumjeti dvoboj uvredama koji je uslijedio.

 

Lukaku: "Hajde, idemo vani!"

 

Zlatan: "Magarče, nazovi mamu i radite ona vaša vudu sranja!"

 

Lukaku: "Jebem tebe i tvoju ženu. Hoćemo malo o tvojoj mami, jer ona je kurva!"

 

Nakon toga su krenuli prema tunelu. Putem do tamo suigrači su jedva zadržavali Lukakua da ne potrči za Ibrahimovićem koji je brzo umaknuo u svlačionicu.

 

I u nastavku su golgeteri milanskih velikana bili u glavnim ulogama. Prvo je Zlatan isključen nakon drugog žutog kartona koji je dobio jer je pokosio Kolarova, a zatim je Lukaku iz penala izjednačio rezultat. Pobjedu Interu donio je Eriksen iz slobodnjaka u sudačkoj nadoknadi.

 

Inter je tako osigurao polufinale protiv pobjednika utakmice Juventus - SPAL, ali prolaz u finale tražit će bez najboljeg strijelca jer je Lukakua iz te utakmice eliminirao žuti karton koji je dobio u obračunu s Ibrom.

 

 

 

(Index.hr, DEPO PORTAL/md)

 

 

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 51

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još