zadobio teške tjelesne povrede

Policija uhapsila napadače: Muškarac pretučen u kući u Sarajevu

Hronika26.01.21, 15:06h

Policija uhapsila napadače: Muškarac pretučen u kući u Sarajevu
Povrijeđenom je ljekarsku pomoć ukazala ekipa Zavoda za hitnu medicinsku pomoć Kantona Sarajevo, potom u UKC u Sarajevu, a zatim na Klinici za maksilofacijalnu hirurgiju, gdje su mu ljekari konstatovali teške tjelesne povrede

 

Pripadnici MUP-a Kantona Sarajevo jučer su u 15,15 sati uhapsili E.M., rođen 1990.godine u Sarajevu i R.Dž., rođen 2000.godine, nastanjeni u Sarajevu, zbog postojanja osnova sumnje da su počinili krivično djelo teška tjelesna ozljeda.

 

Postoje osnovi sumnje da su oni isti dan u kući, u ulici Jajačka, općina Novi Grad sarajevo, nanijeli povrede A.F. iz Sarajeva. Povrijeđenom je ljekarsku pomoć ukazala ekipa Zavoda za hitnu medicinsku pomoć Kantona Sarajevo, potom u UKC u Sarajevu, a zatim na Klinici za maksilofacijalnu hirurgiju, gdje su mu ljekari konstatovali teške tjelesne povrede.

 

Nakon ukazane ljekarske pomoći, on je upućen na kućno liječenje. O ovome je obaviješten dežurni tužilac Kantonalnog tužilaštva Kantona Sarajevo. Uviđaj su obavili policijski službenici Uprave policije MUP-a Kantona Sarajevo. Nastavlja se rad na dokumentovanju navedenog krivičnog djela.

 

(Faktor, DEPO PORTAL/rm)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!