RAZOČARANA ODLUKOM CIK-A

I Gorica Dodik se oglasila: 'Stranci i muslimani prekrajaju nam istoriju, a izdajnici iz SDS-a i PDP-a sve to sprovode u djelo!'

Front21.01.21, 16:30h

I Gorica Dodik se oglasila: 'Stranci i muslimani prekrajaju nam istoriju, a izdajnici iz SDS-a i PDP-a sve to sprovode u djelo!'
Odnedavno izuzetno aktivna na Twitteru, Gorica Dodik je putem ove društvene mreže poslala poruku strancima, muslimanima i srpskim izdajnicima

 

 


Nakon žustre i burne reakcije srpskog člana Predsjedništva BiH Milorada Dodika povodom današnje odluke Centralne izborne komisije da se ponište Lokalni izbori u Doboju i Srebrenici, zbog uočenih niz neregularnosti, oglasila se i njegova kćerka Gorica Dodik.


Odnedavno izuzetno aktivna na Twitteru, Gorica je putem ove društvene mreže poručila:

 
- Stranci u BiH zajedno sa muslimanima prekrajaju nam istoriju, uništavaju tradiciju, obezvrijeđuju vjeru, podmeću njihove vrijednosti pod normalno, izazivaju ratove, raspiruju mržnju. A ovi izdajnici iz SDS i PDP im to sve sprovode u djelo!!!

 

gorica-dodik-odkuka-cik


Podsjećamo, ni gradonačenik Doboja Boris Jerinić, nakon današnjeg sastanka sa Dodikom, nije krio revolt zbog odluke CIK-a te je, između ostalog, prokomentarisao da je danas „nezakonito izabran CIK donio nezakonitu odluku u nezakonitom roku“, ali i ultimativno poručio:


- Obećavam vam da CIK neće birati vlast u Doboju. Građani su prepoznali to okupljanje i stabilnost u nama!


A druge strane, iz Federacije stižu sasvim drugačije poruke, uz neskriveno zadovoljstvo zbog ponavljanja izbora na ukupno 26 redovnih biračkih mjesta i dva biračka mjesta u odsustvu za nivo načelnika i Skupštine općine Srebrenica, te poništavanje izbora na 89 redovnih biračkih mjesta za nivo gradonačelnika i Skupštine grada Doboj.

 

(DEPO PORTAL/ad)

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 184

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još