foto/ romansa o kojoj se priča

Prosio ju je pet puta, a voljela ga je od prvog dana: Pogledajte kako je nova prva dama izgledala na početku braka s Bidenom

Nedjeljni magazin20.01.21, 11:39h

Prosio ju je pet puta, a voljela ga je od prvog dana: Pogledajte kako je nova prva dama izgledala na početku braka s Bidenom
"Napokon sam upoznala pravog gospodina", rekla je Jill svojoj mami nakon prvog spoja s Bidenom koji joj je na kraju večeri pružio ruku i poželio laku noć


SAD će danas dobiti novu prvu damu. Jill Biden (69) postat će prva američka prva dama koja zbog nove dužnosti neće napustiti svoj posao. Jill na ovaj način želi poslati poruku da žene nisu dužne slijepo pratiti supruga i odreći se svoje karijere zbog njegove.

 

Jill i Joe Biden u braku su 43 godine. Upoznali su se kada je ona imala 24, a on 33 godine. Oboje su iza sebe imali brakove - ona se razvela na prvoj godini faksa, a on je ostao udovac s dvojicom sinova. 

 

jill-i-joe-biden-3-jppg


"Napokon sam upoznala pravog gospodina", rekla je Jill svojoj mami nakon prvog spoja s Bidenom koji joj je na kraju večeri pružio ruku i poželio laku noć. Nakon što su se vjenčali, Jill je preuzela brigu o njegovim sinovima, a par je u braku dobio kćer Ashley.

 

jill-i-joe-biden-2


Jill se dugo odbijala udati za Bidena iako ga je, kaže, voljela od prvog dana. Zaprosio ju je čak pet puta. 

 

jill-biden

Nakon predsjedničkih izbora u studenom žene diljem svijeta su poludjele zbog slika iz mladih dana Joea Bidena. Na fotkama koje je par objavio na društvenim mrežama vidi se da su od početka bili skladan i zaljubljen par.

 

(Index, DEPO PORTAL/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 7

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još