POVODOM OBILJEŽAVANJA 70 GODINA POSTOJANJA

Stižu pokloni iz Bosnalijeka: Za sve bebe u BiH koje su rođene 10. januara ove godine spremni paketi

Biznis Klub19.01.21, 10:44h

Stižu pokloni iz Bosnalijeka: Za sve bebe u BiH koje su rođene 10. januara ove godine spremni paketi
Ova simbolična akcija uručivanja poklona svim bebama koje su rođene na dan kada je Bosnalijek počeo sa radom prije 70 godina, nastavak je procesa obilježavanja ovog vrijednog jubileja koji će trajati tokom cijele 2021. godine

 

 


Bosnalijek će, povodom obilježavanja jubilarnih 70 godina od početka rada, svim bebama rođenim 10. januara 2021. godine u Bosni i Hercegovini, uručiti prigodne poklone.

 

Ovim putem pozivamo roditelje djece rođene 10. januara ove godine da se jave na broj telefona: 033/254-496 ili na e-mail adresu: [email protected] kako bismo dogovorili sve potrebne detalje u vezi sa isporukom prigodnih poklona, uvažavajući sve mjere zaštite uvedene zbog pandemije COVID-19.


Kompanija Bosnalijek u proteklih sedam decenija prošla je kroz različite faze razvoja i izrasla u najvećeg domaćeg proizvođača lijekova i drugih farmaceutskih proizvoda. Jedan je od regionalnih lidera u svojoj branši, posluje na tri kontinenta i izvozi svoje proizvode u više od 20 država svijeta.


Generalni direktor Bosnalijeka Nedim Uzunović ističe da milioni ljudi širom svijeta koriste neke od Bosnalijekovih proizvoda, što najbolje potvrđuje činjenicu da je Bosnalijek izuzetno važan dio domaće ekonomije, a prije svega siguran oslonac svim građanima i zdravstvenim radnicima u teškim periodima.


- Mi u Bosnalijeku čvrsto vjerujemo da je stalno ulaganje u razvoj i unapređenje, kako proizvodnih procesa, tako i naših zaposlenika, jedini siguran način da nastavimo uspješan put i u budućnosti. S tim u vezi, donijeli smo odluku da prigodnim poklonima obradujemo roditelje i djecu koja su rođena na dan kada obilježavamo 70 godina od početka rada kompanije. Nove generacije garancija su bolje budućnosti svih nas i uvjeren sam da će Bosnalijek biti tu i kada ova djeca stasaju i krenu graditi svoje karijere. Naši zdravstveni radnici i naši građani, tokom proteklih sedam decenija, uvijek su mogli da se oslone na Bosnalijek, a ujedno je i Bosnalijek mogao da se osloni na njih te da kontinuirano raste zahvaljujući povjerenju svih naših kupaca. Uvjereni smo da će, u vremenu pred nama, ova veza biti još čvršća te da će Bosnalijek nastaviti svoj uspješan razvojni put, a da će građani i zdravstvene ustanove u BiH uvijek biti redovno i sigurno snabdijeveni našim kvalitetnim proizvodima - rekao je Uzunović.


Ova simbolična akcija uručivanja poklona svim bebama koje su rođene na dan kada je Bosnalijek počeo sa radom prije 70 godina, nastavak je procesa obilježavanja ovog vrijednog jubileja koji će trajati tokom cijele 2021. godine.

 

Promotivni sadržaj

 

(DEPO PORTAL/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!