ŠTA SE DEŠAVA?

'Neću više da guram stvari pod tepih, ne pristajem na mahalašku politiku': I Mirza Čelik progovorio o problemima u SDA...

Front05.01.21, 11:17h

'Neću više da guram stvari pod tepih, ne pristajem na mahalašku politiku': I Mirza Čelik progovorio o problemima u SDA...
Ovakav istup Mirze Čelika prilično je iznenadio...

 

 

 

 

Bivši predsjedavajući Skupštine KS Mirza Čelik obratio se danas Skupštini. Kazao je da ima potrebu da da objasni to što nije bio prisutan na prethodne dvije sjednice.

 
- Imam potrebu pa i da ukažem na neke probleme unutar moje stranke (SDA). Neke stvari ne treba da guramo ispod tepiha. Razlog je taj što ne želim da budem uspavan i da budem nedovoljno borben za projekte koji su bitni za građane KS - rekao je Čelik, prenosi Raport.

 
On je kazao da želi da se ogradi od nastupa svih zastupnika, pa čak i onih iz Kluba SDA.


- Zbog načina rasprave koji nije primjeren Skupštini, da se vodi mahalaška politika.


On je na kraju naglasio da će podržati sve projekte koji su u interesu građana, bez obzira kako njegova stranka – SDA reagirala odnosno ostao on u Klubu SDA ili ne.


Ovakav istup Mirze Čelika prilično je iznenadio, a da li će SDA ostati bez zastupnika, za sada nije jasno.

 

(DEPO PORTAL/ad)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 42

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još