Potvrđeno iz MUP-a ZDK

Novi horor u BiH: Migranti napali 47-godišnju ženu, očevici tvrde - razbili su pivsku flašu i krenuli prema njoj...

Hronika26.12.20, 09:30h

Novi horor u BiH: Migranti napali 47-godišnju ženu, očevici tvrde - razbili su pivsku flašu i krenuli prema njoj...
Prema riječima očevidaca, nesretnu ženu napala su dvojica migranata koji su prethodno na sredini mosta razbili pivsku flašu te prijeteći krenuli prema njoj. Na mostu je ostao i polomljen kišobran te kapa

 


Dvojica nepoznatih muškaraca napali su jutros oko 6.45 sati 47-godišnju S. G. iz Zenice, potvrdio je Feni dežurni operativni Ministarstva unutrašnjih poslova Zeničko-dobojskog kantona (MUP ZDK).


Prema riječima očevidaca, nesretnu ženu napala su dvojica migranata koji su prethodno na sredini mosta razbili pivsku flašu te prijeteći krenuli prema njoj. Na mostu je ostao i polomljen kišobran te kapa.


- Dvojica NN muškaraca, na mostu na Kamberovića polju u Zenici, napali su S. G. iz Zenice te joj upotrebom sile otuđili torbu sa 300 KM novca i ličnim dokumentima. Tom su joj prilikom nanijeli i lakše tjelesne povrede - kazao je dežurni operativni MUP-a ZDK.


Na mjesto događaja izašli su policajci Policijske uprave 1 Zenica i ekipa Hitne pomoći Doma zdravlja Zenica koja je na licu mjesta ukazala pomoć te odvezla povrijeđenu ženu.


Policajci će, napominje dežurni operativni, izvršiti uviđaj te sačiniti izvještaj o počinjenom krivičnom djelu, a o događaju je obaviješten i dežurni tužilac Kantonalnog tužilaštva ZDK.

 

(FENA/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 36

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još