nešto se čudno dešava

Ko je 'odradio' Dodika sa ikonom? Oglasila se i kćerka Gorica: 'Za sve ove koji likuju i nikada ti se neće izviniti...'

Front24.12.20, 22:49h

Ko je 'odradio' Dodika sa ikonom? Oglasila se i kćerka Gorica: 'Za sve ove koji likuju i nikada ti se neće izviniti...'
Kćerka Gorica Dodik se oglasila na tek otvorenom Twitter profilu, na kome je ostavila čak nekoliko (poetskih) komentara, u kojima proziva, doduše bez imena i prezimena, osobu ili više njih, za koje smatra da su "odradili" njenog oca

 

 

Od 14. decembra, kada je šefu ruske diplomatije Sergeju Lavrovu poklonio tri stoljeća staru ikonu, predsjedavajući Predsjedništva BiH Milorad Dodik nalazi se u do sada za njega nezapamćenoj situaciji, dok ga sve vrijeme, nevješto i bez čvrstih argumenata, pokušavaju odbraniti najbliži saradnici, kako iz kabineta, tako i iz SNSD-a.


U međuvremenu je stiglo i pojašnjenje iz kabineta, kojim se cijela situacija pokušava relativizirati... No, Rusija je ikonu vratila Ambasadi BiH u Moskvi, sa jasnom naznakom da ne želi biti dijelom međunarodnog diplomatskog skandala. I tu se svi pokušaji "odbrane Dodika" zaustavljaju...


Svjesna je toga vjerovatno i njegova kćerka Gorica Dodik, koja se oglasila na tek otvorenom Twitter profilu, na kome je ostavila čak nekoliko (poetskih) komentara, u kojima proziva, doduše bez imena i prezimena, osobu ili više njih, za koje smatra da su "odradili" njenog oca.

 

- Za sve ove koji likuju, koji ti se nikada neće izviniti, ni kada dođu nakon svega da im pomognesš...
TI SE NJIMA IZVINI:
Zato što misle da ne znaš...  
Zato što znaš sa kim se sastaju i šta pričaju, a ćutiš.
.. - napisala je Gorica Dodik u jednom od svojih komentara.

 


No to je samo jedan od nekoliko objava na Twitteru u kojima "nekoga" optužuje za podmetanje... Pročitajte i (pro)sudite ko bi se mogao kriti između redova:  

 

 

 

 

(DEPO PORTAL/ad)

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook