ZAVRŠENA PRIMOPREDAJA

Nermin Muzur od danas u novom kabinetu: Preuzeo funkciju načelnika Ilidže od Senaida Memića

Front23.12.20, 14:35h

Nermin Muzur od danas u novom kabinetu: Preuzeo funkciju načelnika Ilidže od Senaida Memića
Načelnik Općine Nermin Muzur zahvalio se na dobrim željama i izrazio nadu da će opravdati povjerenje građana i da će u narednom periodu svoju dužnost obavljati na zadovoljstvo i građana i uposlenika

 

 


Nermin Muzur preuzeo je danas funkciju načelnika Općine Ilidža.

 

Primopredaji su prisustvovali saradnici načelnika Memića. Prilikom primopredaje dosadašnji načelnik prof.dr. Memić upoznao je novoizabranog Muzura sa stanjem Općine te započetim projektima i uputio mu dobre želje za uspješan rad na dobrobit svih stanovnika Općine.

 

nermin-muzur-senaid-memic-1


Načelnik Općine Nermin Muzur zahvalio se na dobrim željama i izrazio nadu da će opravdati povjerenje građana i da će u narednom periodu svoju dužnost obavljati na zadovoljstvo i građana i uposlenika.


Nermin Muzur, kandidat “Četvorke” NiP, NS i SDP na lokalnim izborima 15. novembra 2020. dobio je 18.345 glasova, a u utrci je porazio kandidata SDA Fikreta Prevljaka - navodi se na službenoj stranici Općine Ilidža.

 

(DEPO PORTAL/ad)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 4

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!