SJEČA DRVEĆA U CENTRU SARAJEVA

Nikšić: Izgleda da je Ajnadžićeva, Memina i Lazovićeva administracija dohakala brezama u Danijela Ozme

Front19.12.20, 20:53h

Nikšić: Izgleda da je Ajnadžićeva, Memina i Lazovićeva administracija dohakala brezama u Danijela Ozme
Ko zna šta će još isplivati narednih dana...

 


Damir Nikšić komentarisao je na svom Facebooku sječu drveća u centru Sarajeva, u ulici Danijela Ozme, ali i još neke poteze odlazećeg načelnika Općine Centar, no ne samo njega...


- Nakon onih lipa ispred Dva ribara, izgleda da je Ajnadžićeva, Memina i Lazovićeva administracija u Opštini Centar dohakala i brezama u Danijela Ozme.


Znači tuga.


Čujem da se pravi dječije igralište! I to odmah tu, pokraj ceste, nadomak auspuha u veoma frekventnom dijelu grada, pa su breze morale biti posječene - komentarisao je Nikšić.

 


A u svom narednom postu osvrnuo se na još neke radove u centru grada oko kojih se diže prašina...


- General Ajnadžić je potpisujući svoju kapitulaciju u Opštini Centar potpisao još štošta.


Na Drveniji je na primjer, pred sami odlazak sa pozicije (SDA/SBB) načelnika, bez saglasnosti Zavoda za zaštitu kulturno-historijskog i prirodnog naslijeđa Kantona potpisao trafiku. U Danijela Ozme je bez saglasnosti stanara potpisao sječu breza... Ko zna šta će još isplivati narednih dana.


Jer, evo, dok sam se bavio svim gorepomenutim, otkrio sam jutros, tu pod nosom, da je potpisao i dodjelu jedne od garaža (pripadala je ljetos preminulom stanaru/povjereniku zgrade) na korištenje obližnjem vlasniku ugostiteljske radnje.


Ne bih to ni znao da taj vlasnik nije unajmio firmu da preuredi tu garažu, a firma odlučila jutros provaliti u zajedničko dvorište razvalivši zajednička ulazna vrata za stanare i automobile.


Komšija pozvao policiju na uviđaj. Ma drama prava...


Cijeli post čitajte u nastavku:

 

 

 

(DEPO PORTAL/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 42

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još