FOTO/ POSUSTAO U KORONI

Uslikao se u Sarajevu: Šta se desilo sa Čedinim stomakom? Nekada imao isklesane mišiće, a pogledajte ga sada...

Zabava19.12.20, 20:16h

Uslikao se u Sarajevu: Šta se desilo sa Čedinim stomakom? Nekada imao isklesane mišiće, a pogledajte ga sada...
Čini se da se Čedomir Jovanović prilično opustio u posljednje vrijeme, čemu je vjerovatno doprinijela i nedavna borba sa korona virusom

 


Njegovo isklesano tijelo i savršeni mišići godinama unazad svrstavali su ga u jednog od najzgodnijih političara regiona. I ruku na srce, rijetko ko mu je u tom pogledu mogao parirati.


Međutim, i kod Čede se neke stvari mijenjaju...


Čini se da se Čedomir Jovanović prilično opustio u posljednje vrijeme, čemu je vjerovatno doprinijela i nedavna borba sa korona virusom, pa je malo posustao u revnosnom održavanju svoga tijela. Stoga ni Čedin stomak više nije isti kao što je bio i vidno je da se zapustio.


Svjedoči to i fotografija nastala u hotelu Pino Nature na Trebeviću, u kojem je odsjeo tokom nedavnog boravka u Sarajevu.


Nakon što je fotografija objavljena na zvaničnoj Instagram stranici hotela, počela je masovno da se širi (i komentariše) i po društvenim mrežama...

 

 

(DEPO PORTAL/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 31

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još