VIDEO/ DRAGAN MEKTIĆ U CD-U

Šuti Dodik već četiri dana... Ali Interpol će iza ovoga ozbiljno stati, a Dodik će 'nestati' na najgori način!

Front18.12.20, 23:50h

Šuti Dodik već četiri dana... Ali Interpol će iza ovoga ozbiljno stati, a Dodik će 'nestati' na najgori način!
Vjerovatno razmišlja kako da nađe neku izlaznu priču, ali ja vam kažem, Interpol će sigurno iza toga vrlo ozbiljno stati i moraće se sve objasniti. A onda se postavlja pitanje konačnog ishoda - hoće li ta ikona morati da bude vraćena vlasniku - rekao je, između ostalog, Mektić gostujući na Face TV

 

 

Razgovor sa Draganom Mektićem nikada nije dosadan... Tako je i još jedno njegovo gostovanje u Centralnom dnevniku na Face TV obilovalo karakterističnim dosjetkama.


A počelo je komentarom o najnovijem gafu Milorada Dodika sa ukradenom zlatnom ikonom koju je poklonio ruskom ministru vanjskih poslova, koji je već sada proglašen diplomatskim skandalom.


- Šuti Dodik već četiri dana, ne odgovara na upite novinara... Vjerovatno razmišlja kako da nađe neku izlaznu priču, ali ja vam kažem, Interpol će sigurno iza toga vrlo ozbiljno stati i moraće se sve objasniti. A onda se postavlja pitanje konačnog ishoda - hoće li ta ikona morati da bude vraćena vlasniku - rekao je Mektić.


Pogledajte cijeli razgovor i gostovanje Dragana Mektića u CD-u...

 

 

(DEPO PORTAL/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 54

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još