Drama među učesnicima i uposlenicima

Policija hapsi po Happy televiziji, odgovorni se ne oglašavaju: Reality show u 'lisicama', prekinuto emitovanje

Mediji13.12.20, 16:59h

Policija hapsi po Happy televiziji, odgovorni se ne oglašavaju: Reality show u 'lisicama', prekinuto emitovanje
Dvanaest sati nakon incidenta, nadređeni na televiziji i dalje nemaju odgovore o tome šta se dogodilo

 

Pripadnici srbijanske policije odveli su nekolicinu učesnika rijaliti programa "Parovi", koji se emituje na Happy televiziji na informativni razgovor u subotu uvečer.

 

Prema saznanjima Nova.rs, policija je stigla nakon što ih je kontaktiralo osiguranje, jer su određeni učesnici rijalitija pokušali da razvale vrata i napuste vilu u Zemunu, ali i da stignu do producenta koji se nalazio na prvom spratu zgrade.

 

Dvanaest sati nakon incidenta, nadređeni na televiziji i dalje nemaju odgovore o tome šta se dogodilo.

 

Naime, portal Nova.rs danas je kontaktirao Milomira Marića, glavnog i odgovornog urednika televizije Happy, ali i osnivača rijalitija “Parovi”, koji nije želio da komentira jučerašnje događaje.

 

- Ne, ne, ne znam ja ništa. Zaobiđi me, molim te. Šta zoveš mene, samo sam vidio u medijima, Silvanu zovi, Silvana zna - kratko je rekao Marić za Nova.rs.

 

Silvana Stanković, koju je Marić spominjao, zapravo je PR televizije, zbog koje je incident navodno i nastao. Kako je Nenad Marinković Gastoz, jedan od učesnika rijalitija koji je sinoć priveden, rekao za Nova.rs, iza cijelog incidenta “krije se” upravo ona.

 

Ekipa portala Nova.rs sinoć je kontaktirala Silvanu Stanković koja je rekla da ne zna šta se dešava ispred Happy televizije i da će se javiti kada sazna, međutim, ona nakon toga nije odgovarala na pozive.

 

Portal Nova.rs, jutros je ponovo pokušao da kontaktira Silvanu Stanković, ali ona i dalje nije odgovarala na pozive.

 

Pokušali su da dobiju odgovor i od drugih zaposlenih na televiziji, ali su svi pozvani zamolili za anonimnost i nisu željeli da odgovaraju na pitanja. Na broj telefona televizije koji je istaknut na njihovom zvaničnom sajtu, takođe se niko nije javljao.

 

Rijaliti program “Parovi” je sinoć nakon incidenta prekinuo svoje emitovanje.

 

 

(DEPO PORTAL/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 19

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još