foto/ pravo malo carstvo

Pogledajte sve nekretnine Novaka Đokovića: Vile na moru i jezeru i šest stanova na najluksuznijim lokacijama

Showbizz09.12.20, 14:50h

Pogledajte sve nekretnine Novaka Đokovića: Vile na moru i jezeru i šest stanova na najluksuznijim lokacijama
Đoković je tako postao vlasnik luksuzne nekretnine koju je prethodno iznajmljivao i u kojoj je proveo dobar dio karantina u prvom "zaključavanju" zbog korona virusa


Novak Đoković je odlučio da nakon još jedne uspješne sezone, poslije koje je bogatiji za pet trofeja i 6 miliona dolara zarađenih od tenisa, uloži u novu nekretninu. U pitanju je veleljepna vila u Marbelji, za koju je, prema pisanju španskih medija, izdvojio 10 miliona evra.

 

Đoković je tako postao vlasnik luksuzne nekretnine koju je prethodno iznajmljivao i u kojoj je proveo dobar dio karantina u prvom "zaključavanju" zbog korona virusa - piše Blic.

 

Novak je sada u svoje "carstvo nekretnina" dodao i pravi biser arhitekture u jednom od najluksuznijih mjesta u Španiji.

 

Đoković planira i da mu upravo u Marbelji bude i stalna rezidencija tokom teniske sezone, a ne Monte Karlo kao što je to prethodno bio slučaj.


U Marbelji će svakako imati mnogo veći komfor, mnogo više prostora, nego što je to bio slučaj u stanu u Monaku.

 

U dvorištu ima i veliki bazen, teniski teren, veleljepnu baštu, mnogo prostora za njegovu djecu, kojoj je na raspolaganju i sala za zabavu, bioskop i drugi sadržaji.

 

Ostatak teksta i fotografije Novakove nove palate pronađite OVDJE

 

(Blic, DEPO PORTAL/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!