Očekivanja od nove Vlade KS

Marjanović: Forto je spreman, pričali smo dugo i ubijedio nas je... Program smo 'baždarili' na dvije godine

Front05.12.20, 19:22h

Marjanović: Forto je spreman, pričali smo dugo i ubijedio nas je... Program smo 'baždarili' na dvije godine
S obzirom na iskustvo koje ima i u skladu sa predloženim mjerama koje smo prethodno objavili, mislim da može ispniti naša očekivanja, kazao Marjanović

 

Kantonalni zastupnik Damir Marjanović smatra da je Edin Forto, predloženi mandatar za sastav nove Vlade KS, najbolje rješenje za Kanton u ovom trenutku.

 

- S obzirom na iskustvo koje ima i u skladu sa predloženim mjerama koje smo prethodno objavili, mislim da može ispuniti naša očekivanja - kaže Marjanović.

 

Na upit novinara Avaza da li će nova Vlada na čelu s Fortom imati dovoljno vremena za konkretne poteze i neke od infrastrukturnih projekata, Marjanović odgovara:                                                                                              

- Morat će imati vremena. Svjesni smo da su to samo dvije godine, apsolutno smo svjesni svega, ali smo zato planirali tako i pripremali ovaj program, posebno hitne mjere. Ako smijem reći program smo baš "baždarili na dvije godine". Gospodin Forto je spreman, pričali smo jako dugo na tu temu, ubijedio nas je i mi smo ubijeđeni da je on pravi izbor - zaključuje Marjanović.

 

(Avaz.ba, DEPO PORTAL/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 34

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još