Poslao podršku Nikšiću

Vojin Mijatović o stanju u SDP: Moram vas razočarati - sukobi su fabrikovani, mi zajedno pijemo kafe...

Front02.12.20, 21:07h

Vojin Mijatović o stanju u SDP: Moram vas razočarati - sukobi su fabrikovani, mi zajedno pijemo kafe...
Sve te probleme u SDP-u će članovi SDP-a rešiti na organima partije i, koliko god su se neki radovali, izaćemo još jači iz svega ovoga, poručio ie Mijatović

 

Posljedni u nizu SDP-ovaca koji su se oglasili o aferi u Srebrenici je Vojin Mijatović.

 

On se u svom statusu osvrnuo i na stanje unutar SDP u, realno, teškim trenucima kroz koje prolazi stranka zbog skandala kojeg su prozveli članovi u Srebrenici.

 

 

- Ima ovoj slici više od godinu dana i pošto ovih dana svi o nekom moralu, vreme je da i ja nesto napišem!

 

Prvo, svima da bude jasno, odluke o SDP-u i u ime SDP-a se donose na organima SDP BiH, ne na društvenim mrežama, ne po obaveštajnim krugovima, ne po kafanama gde sećijaši zelena levica, ne u glavama onih koji su izadali i ukaljali SDP, a isti SDP im je dao sve što imaju u životu.

 

Niti je SDP idealan, niti je i jedna stranka idealna u BiH, niti je SDP bez problema a mnogo žešči su problemi u strankama koje važe za veće od SDP-a.

 

Sve te probleme u SDP-u će članovi SDP-a rešiti na organima partije i, koliko god su se neki radovali, izaćemo još jači iz svega ovoga.


Moram razočarati mnoge, nema ni ličnih sukoba kako su trubili mnogi režimski mediji - samo da podsetim od sukoba Denisa Bećirovića i mene koji je predstavljen kao lom u SDP-u, moram vas razočarati prošle nedelje smo pili kafu i daćemo zajednički doprinos jačanju SDP-a.

 

Takođe fabrikovani sukob Irfana Čengića i Damira Mašića koji stalno koriste režimski mediji, džaba se radujete jutros smo svi pili kafu i, kao što odavno znam, taj sukob ne postoji sem u glavama onih koji ne žele dobro SDP-u!


Nermin Nikšić se oporavlja od covida 19 i siguran sam da će za koji dan biti u punom radnom kapacitetu te mora biti jasno svima i u SDA i u zelnoj levici  - predsednika SDP BiH su uvek i birali i smenjivali članovi i organi SDP BiH, tako će i ostati!


Na kraju moram konstatovati da su najglasniji oni koji su davno napustili SDP ili toliko ukaljali obraz SDP-a da ni varikina ne može to da spere, a to što politički protivnici vode hajku i postavljali bi i smenjivali rukovodstvo SDP-a to je potpuno legitimno, ali nije SDP satelit stranka na kojoj se organi smenjuju i postavljaju na izmišljenim kongresima, već ozbiljna politička organizacija koja ne beži od odgovornosti i kod uspeha i kod padova.


Svim članovima SDP-a mogu da poručim da je mesto za diskusiju na organima partije, te da se rukovodstva mogu i trebaju menjati ako ne rade dobro, ali da imamo jednu partiju i da alternative nema!

 

Drugarice i drugovi, smrt fašizmu - sloboda narodu! - poručio je putem Facebooka Vojin Mijatović.

 

(DEPO PORTAL/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 41

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još