zamalo prestigao efendića na izborima

Adnan Delić: Dosta nam je više negativnih pojava, destruktivnih konflikata...

Front24.11.20, 19:38h

Adnan Delić: Dosta nam je više negativnih pojava, destruktivnih konflikata...
„Ja se nadam da smo mi, evo u Novom Gradu sigurno jesmo, a i šire, probudili nadu da se određene stvari mogu promijeniti. Drago mi je da imamo razumijevanje i medija, i vlasti, i građana, jer samo tako - zajedno, možemo napraviti neki otklon“, kaže Delić

 

Adnan Delić, kandidat Četvorke za načelnika Općine Novi Grad možda je i najveće iznenađenje ovih izbora. Osvojio je skoro 20.000, tek nekoliko stotina manje nego li mu je trebalo da pobijedi Semira Efendića (SDA).

 

„Ja se nadam da smo mi, evo u Novom Gradu sigurno jesmo, a i šire, probudili nadu da se određene stvari mogu promijeniti. Drago mi je da imamo razumijevanje i medija, i vlasti, i građana, jer samo tako - zajedno, možemo napraviti neki otklon“, kaže Delić.

 

Napominje da ne želi nikoga da kritikuje, ali je ovo stanje krize u kojem svako mora da misli šta priča, pogotovo kad su u pitanju mediji.

 

„Dosta nam je više negativnih pojava. Dosta nam je destruktivnih konflikata. Svaki konflikt vodi u nove probleme koji nam zaista ne trebaju. Nama trebaju konstruktivni konflikti. Ako vidim da nešto mogu, da nešto nije dobro, znači da ne trebam od toga praviti problem, nego tražiti rješenje, uputiti konstruktivnu kritiku i mediju, i vlasti, i svakome“, mišljenja je Delić.

 

(NAP, DEPO PORTAL/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 7

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još