Nakon smrti legendarnog glumca

Mijatović uputio molbu Stanivukoviću: Ulicu u Banjaluci nazvati po Nadareviću

Front24.11.20, 10:41h

Mijatović uputio molbu Stanivukoviću: Ulicu u Banjaluci nazvati po Nadareviću
Uz čestitke poslao je molbu i inicijativu da prva njegova odluke bude određivanje ulice koja će dobiti naziv po doajenu naše glume i rođenom Banjalučaninu Mustafi Nadareviću

 

Vojin Mijatović, potpredsjednik Socijaldemokratske partije BiH čestitao je novoizabranom gradonačelniku Banjaluke Drašku Stanivukoviću i posalo mu molbu i inicijativu da prva njegova odluke bude određivanje ulice koja će dobiti naziv po rođenom Banjalučaninu Mustafi Nadareviću.

 

"Danas sam i zvanično čestitao novom gradnonačelniku Banja Luka Drašku Stanivukoviću. Velika je odgovornost biti prvi čovek Banja Luke, a uveren sam da Draško to može. Ja lično kao i gradska organizacija SDP BiH Banja Luka stavljamo se na raspolaganje za sve odluke, inicijative i projekte koji za cilj imaju bolji život građana Banja Luke", rekao je Mijatović.

 

 

Uz čestitke poslao je molbu i inicijativu da prva njegova odluke bude određivanje ulice koja će dobiti naziv po doajenu naše glume i rođenom Banjalučaninu Mustafi Nadareviću.

 

"Uveren sam da će Draško shvatiti važnost ovoga te upravo predložiti ovakvu odluku", dodao je Mijatović.

 

Podsjetimo, u nedjelju u 78. godini je preminula glumačka legenda Mustafa Nadarević. 

 

(DEPO PORTAL/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 8

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još