FOTO/ Igora Kojića ni na vidiku

Srpski mediji tvrde: Severina ima novog dečka - evo ko je i čime se bavi

Showbizz24.11.20, 09:21h

Srpski mediji tvrde: Severina ima novog dečka - evo ko je i čime se bavi
U aprilu se Severina vratila u Zagreb, ali njen suprug Igor ostao je u Beogradu i od tada nisu zajedno viđeni u javnosti

 

Unazad nekoliko mjeseci počelo se šuškati da je braku pjevačice Severine (48) i njenog supruga Igora Kojića (33) došao kraj. Da je tako, ne može se reći sa sigurnošću jer se o tome nikada nisu oglasili, ali objave na društvenim mrežama svjedoče niz mjeseci kako je par razdvojen - ona većinu vremena provodi u Hrvatskoj, a Igor je u Srbiji.

 

Kako piše srpski magazin Stars, Splićanka je našla novu ljubav. Navedeni tabloid tvrdi kako je Seve u vezi s deset godina mlađim vlasnikom vinarije, Tomislavom Voštinićem iz Graberja Ivanićkog.

 

tomislav-vostinic

 

Svi su posumnjali da se nešto čudno događa kada su na društvenim mrežama svi Kojići, odnosno Igorov otac Keba, njegova supruga Olja i Igorova sestra Nataša, prestali pratiti Severinu. Svi su to učinili, osim 33-godišnjeg Igora.

 

O njihovom odnosu nedavno je za srpske medije progovorio i sam Keba.

 

- Ne znam gdje su niti znam kakav je njihov odnos. Odrasli su ljudi i valjda znaju, a i uvijek su znali što im je činiti. S druge strane, sve što rade, rade sebi - kazao im je.

 

Podsjetimo, već neko vrijeme se nagađa kako Severina više nije u tako dobrim odnosima s porodicom Kojić, a prema pisanju nekoliko medija u Srbiji navodno se Severina posvađala sa svekrom i svekrvom dok je bila u karantini u njihovom domu u Beogradu. Navodno je do svađe došlo nakon što je pjevačica sugerirala da malo preurede kuću.

 

severina-igor-kojic

 

U aprilu se Severina vratila u Zagreb, ali njen suprug Igor ostao je u Beogradu i od tada nisu zajedno viđeni u javnosti. Nakon toga pjevačicu su na Instagramu otpratili Igorovi roditelji Olja i Dragan Kojić Keba te sestra Nataša, a sada su to napravile i njene kolegice Lepa Brena i Ana Bekuta.

 

Lepa Brena porodična je prijateljica Kojićevih i njihova prva susjeda u elitnom kvartu Bežanijska kosa u Beogradu, a premda se družila sa Severinom i na društvenim mrežama objavljivala zajedničke fotografije, čini se da je prijateljstvu došao kraj. Ana Bekuta je s Brenom i Severinom tulumarila prije četiri godine na rođendanu Saše Matića. Tada su se sve zajedno fotografirale, a Bekuta je u opisu fotke napisala "tripice".

 

(DEPO PORTAL/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 13

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još