Šehić o sukobu s prvim čovjekom Općine Novi Grad

Novinarka TVSA dobija uvredljive poruke, tvrdi da iza njih stoje sljedbenici načelnika Efendića: Otkrila pozadinu priče

Mediji18.11.20, 17:26h

Novinarka TVSA dobija uvredljive poruke, tvrdi da iza njih stoje sljedbenici načelnika Efendića: Otkrila pozadinu priče
Njen sukob s načelnikom Općine Novi Grad traje duže vrijeme

 


Novinarka TVSA Sunčica Šehić na društvenim mrežama dobila je niz uvredljivih komentara i poruka, iza kojih, prema njenim tvrdnjama, stoje sljedbenici načelnika sarajevske Općine Novi Grad Semira Efendića, s kojim je već duže vrijeme u sukobu.

 

Ona je danas na privatnom Twitter nalogu podijelila poruke, gdje joj, između ostalog, psuju mrtvu majku.

 

- Moj sukob sa Semirom Efendićem traje jako dugo, kada je Općinski odbor Novi Grad SDA postavio Elvira Resića, a Resić je osoba koja je meni cenzurirala informacije o nestanku vode u dobrom dijelu grada, dok je Nezir Hadžić bio direktor. Mislim da taj sukob traje od tada i da se neće nikad završiti, jer meni taj načelnik očigledno nešto jako zamjera. Nije usvojio moje izvinjenje, a nisam ja jedina pogriješila, već svi mediji – pojasnila je Sunčica za "Avaz.ba" i dodala kako je zbog kompletne situacije dobila i poruke podrške.

 

- Sinoć su mi počele stizati poruke podrške i shvatila sam da se nešto dešava. Onda sam jutros na Instagramu dobila ovu poruku o mrtvoj majci. Na Twitteru mi je neka djevojka napisala da bi mi kosu počupala – dodala je.

 

 

 

(Avaz.ba, DEPO PORTAL/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 36

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još