FOTO/ Nije u bolnici

Iz Općine Velika Kladuša objavili svježu fotografiju Fikreta Abdića: Babo stigao na posao

Front17.11.20, 14:42h

Iz Općine Velika Kladuša objavili svježu fotografiju Fikreta Abdića: Babo stigao na posao
Na društvenim mrežama tokom protekle noći objavljene su informacije kako je načelnik Općine Velika Kladuša - Fikret Abdić narušenog zdravlja te da je hitno prebačen u zagrebačku bolnicu

 

Načelnik općine Velika Kladuša Fikret Abdić stigao je jutros na svoje radno mjesto.

 

Na društvenim mrežama tokom protekle noći objavljene su informacije kako je načelnik Općine Velika Kladuša - Fikret Abdić narušenog zdravlja te da je hitno prebačen u zagrebačku bolnicu.

 

- Općinski načelnik Fikret Abdić je živ i zdrav i obavlja svoje redovne radne obaveze u organu uprave Općine Velika Kladuša. Oštro demantiramo lažne medijske navode o zdravstvenom stanju Općinskog načelnika - navodi se u saopćenju iz njegovog kabineta.

 

Kao dokaz, objavili su i fotografiju iz ureda s današnjim izdanjem printanih medija.

 

Inače, prema podacim CIK-a nakon 98,48 posto obrađenih biračkih mjesta u Velikoj Kladuši Abdić je u vodstvu sa 6.636 glasova, dok Jasmin Hušić ima 6.300 osvojenih glasova i sasvim je izvjesno da će i u naredne četiri godine Abdić biti na čelu Općine Velika Kladuša.

 

(DEPO PORTAL/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 12

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još