VIDEO/ Zlatni ljiljan i Zlatna policijska značka na skupu 'Četvorke'

Ademović podržao Srđana Mandića: Bio je s nama kad je trebalo... Ali imam jednu molbu, ne raskopavajte nam mahale...

Front10.11.20, 09:18h

Ademović podržao Srđana Mandića: Bio je s nama kad je trebalo... Ali imam jednu molbu, ne raskopavajte nam mahale...
Ovaj gospodin dok je bio u vladi Šestorke uradio je mnogo projekata. Za jedan projekat znam lično. Istiklal džamiji je uradio rasvjetu, učestvovao u rekonstrukciji grijanja i džematski odbor uručio mu je zahvalnicu. To je naš Srđan Mandić, rekao je Ademović

 

Politički direktor Naroda i pravde (NiP) i dobitnik najvećih ratnih priznanja Zlatni ljiljan i Zlatna policijska značka Kemal Ademović pozvao je juče građane Općine Centar da podrže kandidata Četvorke za načelnika Centra Srđana Mandić.

 

Nekadašnji komandant specijalne jedinice MUP-a RBiH, odred Bosna, obratio se na predizbornom skupu 'Četvorke' održanom na sarajevskom platou Skenderija, piše Pressmedia.ba.

 

- Podržite kandidata Četvorke za načelnika, gospodina Srđana Mandića. Ovaj gospodin dok je bio u vladi Šestorke uradio je mnogo projekata. Za jedan projekat znam lično. Istiklal džamiji je uradio rasvjetu, učestvovao u rekonstrukciji grijanja i džematski odbor uručio mu je zahvalnicu. To je naš Srđan Mandić - rekao je Ademović.

 

Kazao je da je Mandić čovjek koji je 'bio sa nama kada je trebalo' te ga je zamolio da kao načelnik ne raskopava mahale u vrijeme predizborne kampanje.

 

Obraćanje Kemala Ademovića pogledajte ispod:

 

 

(DEPO PORTAL/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 55

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još