Tekstopisac na Twitteru o regionalnim pjevačkim zvijezdama

Sin Marine Tucaković opleo po Merlinu i Ceci: 'Ratnim huškačima mjesto je u Holandiji, u gradu iskupljenja'

Showbizz06.11.20, 18:07h

Sin Marine Tucaković opleo po Merlinu i Ceci: 'Ratnim huškačima mjesto je u Holandiji, u gradu iskupljenja'
Ceci su prijatelji odmah poslali šta je Laća napisao i bila je šokirana

Sin Marine Tucaković, tekstopisac Milan Laća Radulović, opleo je po udovici Željka Ražnatovića Arkana, pjevačici Svetlani Ceci Ražnatović, pisavši na društvenoj mreži prozivke na njen račun.

 

Naime, Radulović je na društvenoj mreži Twitter napisao da je Ceci mjesto u Hagu, indirektno je nazvavši ratnim zločincem, što je izazvalo burne reakcije dijela korisnika ove društvene mreže, dok su ga ostali podržali.

 

Upitan za mišljenje nove pjesme "Mi", koju je nedavno objavio Dino Merlin, Laća je odgovorio:

 

- Ja sam više između pošto gledam sve te ratne huškače, koji bi sad tako bespomoćno da se lustriraju, a mjesto im je u Holandiji u gradu iskupljenja. Merlin, Ceca itd, itd - napisao je Radulović, što su korisnici ove društvene mreže dijelili, pitajući se da li je Marinin sin mislio na Cecu, na šta je on potvrdno odgovarao.


Kako piše Republika.rs, Ceci su prijatelji odmah poslali šta je Laća napisao i bila je šokirana. Razočarala se, kako pišu, što je ovako brutalan napad doživjela od Laće, za kog je uvek bila tu, kao i za sve članove porodice Radulović. Iz poštovanja prema Marini odlučila je da ne reaguje - rekao je izvor pomenutog medija.

 

Radulović se inače na sve tri pjesme Svetlanine kćerke Anastasije Ražnatović potpisuje kao autor teksta.

 

(DEPO PORTAL/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 12

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još