Kapiten Zmajeva objavio na Facebooku

Edin Džeko pozitivan na koronavirus: 'Prinuđen sam da budem izolovan od saigrača'

Sport06.11.20, 17:37h

Edin Džeko pozitivan na koronavirus: 'Prinuđen sam da budem izolovan od saigrača'
Kapiten fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine zbog toga će vjerovatno propustiti naredne utakmice našeg najboljeg tima

 

Kapiten fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine i rimske Vučice Edin Džeko pozitivan je na koronavirus, objavio je napadač putem društvenih mreža.

 

- Pozdrav svima. Nažalost, pozitivan sam na koronavirus i morat ću da provedem određeni period u karantinu. Nemam nikakvih simptoma, ali sam prinuđen da u narednom periodu budem izolovan od saigrača, no sa njima sam u mislima i srcem. Naprijed Roma - poručio je Džeko.

 

Kapiten fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine zbog toga će vjerovatno propustiti naredne utakmice našeg najboljeg tima.

 

Podsjećamo, Zmajevi 12. novembra igraju prijateljski susret s Iranom na Koševu, a 15. novembra u Ligi nacija gostuju kod Holandije. U posljednjem kolu Lige nacija 18. novembra ugostit ćemo reprezentaciju Italije.

 

 

(DEPO PORTAL/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 14

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još