FOTO/ Bizarnosti predizborne kampanje

Kandidati SNSD-a 'iskaču' iz pašteta i eurokrema: Kako se političari prodaju glasačima u 2020-oj...

Front04.11.20, 10:29h

Kandidati SNSD-a 'iskaču' iz pašteta i eurokrema: Kako se političari prodaju glasačima u 2020-oj...
Kandidatkinja SNSD-a za vijećnika u Bosanskom Brodu brendirala novu vrstu eurokrema upakovanu u njen promotivni materijal

 

Umjesto pečenja i predizborne čorbe, građanima se u zamjenu za glas, ovaj put nude mnogo skromnije porcije. Kandidati vladajućih stranaka RS-a iznalaze nove mogućnosti za osvajanje glasova.

 

Tako je kandidatkinja SNSD-a za vijećnika u Bosanskom Brodu Danijela Đukić brendirala novu vrstu eurokrema upakovanu u njen promotivni materijal sa kojim je krenula u osvajanje glasova.

 

snsd-eurokrem-danijela-djukic

 

Njen stranački kolega iz Bosanske Gradiške Aleksandar Rapić, pokazao je još veću inovativnost, pa je tako svojim potencijalnim glasačima uz paštetu, sa svojom slikom, nudio i zaštitne maske sa rednim brojem na kojem se nalazi na SNSD-ovoj listi kao kandidat za vijećnika.

 

aleksandar-rapic-pasteta-snsd

 

Da bi ovo sve što im serviraju vladajuće stranke u ovoj izbornoj kampanji građani mogli lakše svariti u pomoć je priskočila i Ujedinjena Srpska koja je za ovu namjenu flaširala predizbornu gaziranu vodu.

 

voda-ujedinjena-srpska

 

voda-ujedinjena-srpska-1

 

(RTVBN, DEPO PORTAL/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i FacebookKomentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!