Mladi političar okajava grijehe

Kandidat NiP-a se pohvalio nakon optužnice za dilanje: Poštenje prije svega, kod mene je gram bio gram!

Front29.10.20, 12:53h

Kandidat NiP-a se pohvalio nakon optužnice za dilanje: Poštenje prije svega, kod mene je gram bio gram!
Ovaj mladi momak na predizbornim skupovima upozoravao je na loše stanje u kojem se nalazi zdravstvo u Brčko distriktu

 

Predizborna kampanja je uveliko u toku, a, kao i uvijek, i ove godine isplivali su interesantni kandidati koji se žele boriti za interese građana.

 

Na listi Naroda i Pravde u Brčkom kandidat na listi je i Abdulah Iljazović. Ovaj mladi momak na predizbornim skupovima upozoravao je na loše stanje u kojem se nalazi zdravstvo u Brčko distriktu, te je ukazivao na odlazak velikog broja mladih ljudi iz BiH.

 

Međutim, ono po čemu se razlikuje od bezbroj sličnih kandidata je njegova prošlost, jer je prije tri godine, zajedno sa još jednom osobom, uhapšen zbog krivičnih djela vezanih za proizvodnju, promet i omogućavanje uživanja opojnih droga.

 

Satirična Facebook stranica Raja sa biroa Official objavila je dio ove presude, a ispod posta oglasio se i sam Iljazović gdje im se zahvalio na reklami.

 

iljazovic-presuda

 

- Znam da sam zeznuo situaciju i ne mogu pobjeći od toga. Vjerujem da mogu pokazati kako čovjek kada se okruži pravim ljudima može uraditi nešto što mu je bilo nezamislivo prije tri godine - napisao je Iljazović, te dodao na kraju:

 

- Samo da se zna, kod mene je gram bio gram. Poštenje prije svega! 

 

abdulah-iljazovic-komentar

 

(DEPO PORTAL/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 47

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još