VIDEO/ RAT DO POSLJEDNJEG PLAKATA

Na Ilidži porazbijani portali sa plakatima SDP-a, SDA blokirala ulaz u šetalište „Mala Aleja“

Front28.10.20, 21:53h

Na Ilidži porazbijani portali sa plakatima SDP-a, SDA blokirala ulaz u šetalište „Mala Aleja“
Na Ilidži se ovih dana vodi grčevita predizborna utakmica između SDA i „Četvorke“ i u tome se, sudeći po današnjim događajima, ne biraju sredstva

 

U svom live-u na Facebook-u Nermin Muzur kandidat “Četvorke” za načelnika Općine Ilidža, zajedno sa svojim kolegama iz SDP-a javio se građanima iz Hrasnice ispred privatnog objekta na kojem su prije nekoliko trenutaka razbijeni portali samo iz razloga što su na istima bili zalijepljeni plakati kandidata za Općinsko vijeće Ilidža ispred SDP-a.

 

Policija je izvršila uviđaj na licu mjesta, a kako je Muzur pomenuo u obraćanju, dobra stvar je što se u blizini objekta nalazi video nadzor.

 

Muzur je pozvao sve kandidate “Četvorke” i sve simpatizere i potencijalne glasače da oni ne nasjedaju na provokacije, da je njihova kampanja ono što ih razlikuje između ostalog od ovih koji nasilnički žele da ih ušute.

 

 

“Vi svoj stav iskažite na izborima, izaberite Ilidžu jednakih, a ne privilegovanih”, rekao je Muzur.

 

„Ukoliko je ovo kampanja suprotnog tabora, sramna je i porazna“, poručio je Muzur.

 

Damir Mašić, zastupnik SDP-a u Predstavničkom domu Parlamenta FBiH objavio je zanimljivu fotografiju na svom FB profilu.


Mašić je očigledno na Ilidži, te je fotografirao štandove SDA, na kojima se reklamira kandidat ove stranke za načelnika Ilidže Fikret Prevljak.

 

#SDA na Ilidži je doslovno blokirala prilaz šetalištu “Mala aleja”. Naravno da nema ni inspekcije ni nadležnih da kazne...

Posted by Damir Masic on Srijeda, 28. Oktobar 2020.


“SDA na Ilidži je doslovno blokirala prilaz šetalištu “Mala aleja”. Naravno da nema ni inspekcije ni nadležnih da kazne ovo bahato, bezobrazno i bezobzirno ponašanje jer su navikli da im se može. Misle da će i ovaj put proći nekažnjeno. Od vlasti možda i hoće, ali od građana sigurno neće”, naveo je Mašić.

 

(DEPO Portal/ak)

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 44

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još