Nakon što je bliski član porodice zaražen koronom

Premijer Nenadić prenio ovlasti na ministra Krivića, ostaje u samoizolaciji

Front26.10.20, 09:24h

Premijer Nenadić prenio ovlasti na ministra Krivića, ostaje u samoizolaciji
Zbog velikog interesovanja medija i javnosti, ovim putem obavještavamo da je rezultat testiranja premijera Nenadića na Covid-19 negativan, međutim, on i dalje ostaje u izolaciji zbog bolesti člana porodice

 

S obzirom da je bliski član porodice premijera zaražen koronavirusom, zbog čega boravi u izolaciji, premijer Kantona Sarajevo Mario Nenadić prenio je ovlasti funkcije koju obnaša na ministra Anisa Krivića.

 

Ministar Krivić će tako u predstojećem periodu u isto vrijeme nastaviti izvršavati i sve obaveze koje mu proizilaze iz funkcije ministra za obrazovanje, nauku i mlade Kantona Sarajevo.

 

Zbog velikog interesovanja medija i javnosti, ovim putem obavještavamo da je rezultat testiranja premijera Nenadića na Covid-19 negativan, međutim, on i dalje ostaje u izolaciji zbog bolesti člana porodice, saopšteno je iz Službe za protokol i press Kantona Sarajevo.

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 5

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!