foto/ za vrhunac koji ćete pamtiti

Parovi 'podivljali' za ovom seks-pozom, a nije ni teška za izvesti: Zovu je 'Vampir', probajte, nećete požaliti

DEPO PLUS25.10.20, 17:55h

Parovi 'podivljali' za ovom seks-pozom, a nije ni teška za izvesti: Zovu je 'Vampir', probajte, nećete požaliti
U osnovi, pozicija je dosta slična misionarskoj pa ne bi trebala biti teška za izvesti


Bliži se Noć vještica u zapadnom svijetu, a kao i prije svakog praznika društvene mreže prepune su raznih prazničnih seks-pozicija.

 

Britanska kompanija Lovehoney, koja na internetu prodaje seksualne igračke, donji veš i erotske poklone, u saradnji s Daily Starom predstavila je seks-poziciju koju su nazvali Vampir, a za koju pišu kako su parovi podivljali za njom.

 

Oni navode kako ova pozicija uključuje i nježno grickanje vrata kako bi se odala počast mitskim bićima, ali pogađa i druge erogene zone. U osnovi, pozicija je dosta slična misionarskoj pa ne bi trebala biti teška za izvesti.

 

Kako to izgleda možete vidjeti na ilustraciji ispod.

 

poza-vampir


Poza uključuje duboku penetraciju pa bi trebala biti dobra za stimulaciju G-točke. Ako se pak partner na vrhu nagne naprijed, pozicija je sjajna i za intimu.

 

Seksolog Anabel Najt preporučuje ovu poziciju svima koji pokušavaju začiniti stvari u spavaćoj sobi.

 

"Grickanje vrata može ponovno rasplamsati strasti koje ste imali kao mlađi ljubavnik, samo ne uranjajte zube preduboko", navode te dodaju kako nježno lickanje i grickanje ne bi trebali ostaviti trag.

 

(NN, DEPO PORTAL/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!