SIPA reagovala na prijavu pacijenta

Otvorena mreža se oglasila nakon privođenja predsjednika Almira Čehajića Batka

Hronika20.10.20, 14:33h

Otvorena mreža se oglasila nakon privođenja predsjednika Almira Čehajića Batka
Čehajić je kako je siguran da će se sve završiti pozitivno, kako za organizaciju, tako i za sve pacijente, saopšteno je iz Otvorene mreže

 

Nakon što je objavljena informacija da su pripadnici Državne agencije za istragu i zaštitu (SIPA), jutros u Sarajevu priveli Almira Čehajića Batku, poznatog humanistu, te radijskog i televizijskog voditelja, oglasili su se iz Radio "Otvorene mreže".

 

Njihovu objavu na društvenoj mreži Facebook prenosimo u cijelosti:


"Nakon što se u pojedinim bh. medijima pojavila informacija da je predsjednika nevladine organizacije “Otvorena mreža“ Almira Čehajića Batka uhapsila SIPA, Čehajić je potvrdio da su u ranim jutarnjim satima pripadnici SIPA-e izuzeli određenu dokumentaciju iz službenih prostorija. Kako je naveo, radi o se prijavi pacijenata koji su u programu „Otvorene mreže“ za kadeverične transplantacije. Istakao je kako je siguran da će se sve završiti pozitivno, kako za organizaciju, tako i za sve pacijente".

 

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 15

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još