VIDEO/ Traumatično iskustvo Hude Ali

Sarajevska influenserka progovorila o seksualnom zlostavljanju: 'Krenula sam autobusom kod majke...'

Showbizz12.10.20, 15:13h

Sarajevska influenserka progovorila o seksualnom zlostavljanju: 'Krenula sam autobusom kod majke...'
Da stvar bude još gora, čitav događaj je posmatrao poznanik njenog oca koji je tek naknadno pokušao spriječiti zlostavljanje djevojke

 

Huda Ali, influenserka, youtuberka i makeup umjetnica iz Sarajeva nedavno je na svom YouTube kanalu objavila šokantnu ispovijest.

 

Huda je ispričala detalje o stravičnoj situaciji u kojoj se našla. Cilj ovog videa, kako sama kaže, jeste da žene prestanu šutjeti o seksualnom zlostavljanju koje svakodnevno preživljavaju, prenosi Avaz.

 

 

Naime, kada je imala 18 godina, Huda je krenula autobusom kod majke u Crnu Goru. Tokom tog putovanja doživjela je seksualni napad od strane nepoznatog starijeg muškarca koji je pipkao i samozadovoljavao se pored nje bez njenog pristanka.

 

Da stvar bude još gora, čitav događaj je posmatrao poznanik njenog oca koji je tek naknadno pokušao spriječiti zlostavljanje djevojke. Na svu sreću, Huda je uspjela pobjeći od muškarca, nazvati majku i očuha koji su je čekali na autobuskoj stanici u Crnoj Gori, te kada im je Huda rekla šta joj se dogodilo, oni su pozvali policiju.

 

Policija je savjesno obavila svoj dio posla, te je podnesena krivična prijava protiv muškarca koji ju je seksualno zlostavljao.

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 29

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još