TURBULENCIJE U FK ŽELJEZNIČARU

'Imamo neke problemčiće, neočekivano, ali spremni smo da se bijemo': Amar Osim uoči utakmice protiv Tuzla Cityja

Sport04.10.20, 15:20h

'Imamo neke problemčiće, neočekivano, ali spremni smo da se bijemo': Amar Osim uoči utakmice protiv Tuzla Cityja
Nismo nijednom bili kompletni čitavu sezonu, ova utakmica je ličila na tu gdje bismo mogli biti kompletni, jer smo imali veliku pauzu i napokon smo se malo skupili, međutim neće tako biti. Ništa novo za nas - naglasio je Osim

 

 

Amar Osim u obraćanju za medije uoči utakmice protiv Tuzla Cityja proznao je da u FK Željezničar postoje određeni problemi, te da na pojedine fudbalere neće moći računati u sutrašnjem susretu.


- Imamo nekakvih personalnih problema koji su neočekivano došli, poluočekivano, ali i neočekivano, koje ćemo morati prebroditi kako god da znamo u ponedjeljak, ali imat ćemo 11 igrača spremnih da se biju, da se trude, da trče i da pokušaju nas ostaviti u gornjem dijelu tabele, a to možemo samo pobjedama - rekao je Osim.


Dodao je i da vjeruje kako će "spremni igrači svojim kvalitetom kompenzirati igrače koji neće igrati".


- Imamo nekakvih problemčića, a ovo 'čića' sam dodao da to malo ublažimo, ali šta da radimo... Morat ćemo staviti spremne igrače koji će, nadam se, svojim kvalitetom kompenzirati nedostatak ovih igrača koji nam neće igrati. Nismo nijednom bili kompletni čitavu sezonu, ova utakmica je ličila na tu gdje bismo mogli biti kompletni, jer smo imali veliku pauzu i napokon smo se malo se skupili. Međutim, neće tako biti. Ništa novo za nas - naglasio je Osim. 

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!