Nije joj bliska tematika

‘Zvezda Granda’ Belma Karšić obznanila kandidaturu za lokalne izbore – za šta tačno, naučit će u kampanji

Front28.09.20, 12:22h

‘Zvezda Granda’ Belma Karšić obznanila kandidaturu za lokalne izbore – za šta tačno, naučit će u kampanji
No ima do kampanje još nešto vremena, a i kampanja traje mjesec dana, tako da ne sumnjamo da će mlada kandidatkinja naučiti i za šta se kandidovala u međuvremenu

 

Belma Karšić - Spahović poznata po učešću na takmičenju “Zvezde Granda” obznanila je na svom Facebook profilu da će kao jedna od kandidatkinja izaći na predstojeće lokalne izbore u Novom Sarajevu na listi NBL-a. To ne bi bilo posebno interesantno da ista nije napisala da se kandidovala za Gradsko vijeće, umjesto za Općinsko.

 

No ima do kampanje još nešto vremena, a i kampanja traje mjesec dana, tako da ne sumnjamo da će mlada kandidatkinja naučiti i za šta se kandidovala u međuvremenu.

 

Facebook status prenosimo u cjelosti:

 

“Dragi moji prijatelji, ovom prilikom želim da vas obavijestim da sam odlučila da se pridružim Nezavisno Bosanskohercegovačkoj listi, za bolje Novo Sarajevo. Na lokalnim izborima 2020.g nalazim se na listi za Gradsko vijeće pod rednim brojem 9. Vrijeme je da se i mi mladi aktivno uključimo u kreiranje svoje budućnosti kako bi opstali i ostali u svojoj lijepoj Bosni i Hercegovini.”

 

belma-krsic-spahovic-fb-post

 

Čini se da joj je neko ukazao na grešku, pa je status naknadno popravila.

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 25

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još