NE GOOGLAJTE PO INTERNETU

Od sada u BiH: Besplatni savjeti i mišljenja ljekara specijalista dostupni svima putem platforme 'E-ordinacija'

Hronika23.09.20, 12:31h

Od sada u BiH: Besplatni savjeti i mišljenja ljekara specijalista dostupni svima putem platforme 'E-ordinacija'
Ako osjećate tegobe ili trebate savjet u vezi sa nekom već dijagnosticiranom bolešću, možete postaviti pitanje u “e-ordinaciji.” E-ordinacija će vas uvezati sa vrsnim specijalistima iz različitih grana medicine i farmacije iz cijele BiH koji će vam pružiti savjet

 

 

U sklopu korporativne kampanje “Prvo zdravlje”, kompanija Bosnalijek pokrenula je  novu internet platformu pod nazivom “e-ordinacija”. Platforma je dostupna  na linku http://e-ordinacija.ba/, a može joj se pristupiti i putem portala https://prvozdravlje.com/ .

 

Zato što vjerujemo da je adekvatna briga o zdravlju pravo svakog čovjeka, mi u Bosnalijeku kreirali smo internet platformu koja će služiti kao spona između ljekara  različitih specijalizacija i korisnika, odnosno pacijenata, kojima je njihov savjet potreban. E-ordinacija je personalizirano i potpuno besplatno  zdravstveno savjetovalište,  s ciljem olakšavanja i ubrzavanja pristupa pouzdanoj zdravstvenoj informaciji.

 

Prema ispitivanjima Eurostata, sprovednom u 12 zemalja EU u periodu od 2006-2016. godine, 31-71 posto stanovnika starosne dobi od 16 do 74 godine izjasnilo se da redovno traži i pretražuje zdravstvene informacije na internetu. Ukoliko ste i Vi do sada googlali odgovore na svoja pitanja i dileme, onda je “e-ordinacija” pravo mjesto za Vas. Osim toga, e-ordinacija će koristiti i osobama koje nemaju riješeno pitanje zdrastvenog osiguranja, ali i svima onima koji trebaju “drugo mišljenje”.

 

Ako osjećate tegobe ili trebate savjet u vezi sa nekom već dijagnosticiranom bolešću, možete postaviti pitanje u “e-ordinaciji.” E-ordinacija će vas uvezati sa vrsnim specijalistima iz različitih grana medicine i farmacije iz cijele BiH koji će vam pružiti savjet:

 

• brzo (odgovor na postavljeno pitanje možete očekivati u roku do 72 sata)

• pouzdano (odgovor daju vrhunski stručnjaci u oblastima medicine i farmacije na koje se pitanje       odnosi)

• besplatno (svi odgovori su besplatni)

• sigurno (transfer informacija i podataka koje odlučite podijeliti je siguran, a vaši podaci ostaju tajni).

 

Ukoliko trebate mišljenje ili savjet stručnjaka posjetite „e-ordinaciju“.

 

Promotivni sadržaj

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

 

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!