SDA KANDIDAT OSMISLIO MEDIJSKU PROMOCIJU

Nakon boba i mirisa, Fikret Prevljak 'lansirao' i svoju web stranicu: Ali, avaj, kad kliknete na nju, dočeka vas...

Front22.09.20, 19:32h

Nakon boba i mirisa, Fikret Prevljak 'lansirao' i svoju web stranicu: Ali, avaj, kad kliknete na nju, dočeka vas...
Nije zvanično poznato sa kim je kandidat SDA Fikret Prevljak dogovorio svoju medijsku promociju za predstojeću kampanju, ali bilo bi dobro da mu za početak posavjetuju da se web stranica ne pušta u javnost nedovršena, sa netačnim informacijama

 

 


Brojne građane Sarajeva, ali posebno Ilidže, obradovala je informacija da je SDA kandidat za načelnika ove lokalne zajednice odlučio o sebi, ali i svojim aktivnostima, informisati javnost svakodnevno i to putem web stranice koja nosi njegovo ime - prevljak.com.


Ovakav transparentan način pohvalan je alat komuniciranja, pa su brojni građani, u nedostatku upravo ovako kreativnih i inovativnih rješenja, pohrlili da vide šta im ova web stranica nudi, pa pogledajmo:


Po ulasku na stranicu dočekat će vas poruka dobrodošlice, ispod koje je naveden kontakt telefon. Ukoliko vas zanima nešto više, ipak nemojte pozivati ovaj broj, jer poruka koju ćete čuti sa druge strane “Birani broj se ne koristi” može unaprijed da vas razočara i da ne poželite dalje da istražujete ovu web stranicu, piše Press.


Otiđite na sekciju ‘biografija’ kako bi ste pročitali crtice iz života uvaženog Fikreta Prevljaka. Budite uporni, jer tek nakon što pročitate tekst koji ne razumijete, doći ćete do ‘vremenske linije’ sa detaljima. 


*1996. godine postao je penzionisani general Armije RBiH sa zvanjem profesora odbrane i sigurnosti; 
* 1998. godine diplomirao je na Fakultetu političkih nauka Univerziteta u Sarajevu; 


Potom počinje njegova uzlazna politička karijera – postao je član KO SDA Sarajevo, pa poslanik u Skupštini KS, pa član Glavnog odbora SDA BiH; 2004. godine postao je vijećnik u Općinskom vijeću Ilidža, potom predsjednik OO SDA Ilidža, a za dalje je, prema onome što je napisano, nepoznato šta se dešavalo u njegovom životu. Nije vam najjasnije? Ja, i?


Zapravo, sve je to nevažno, jer projekti i aktivnosti su ono po čemu smo svi prepoznatljivi, pa i Prevljak. Budite svjesni te činjenice i otiđite na sekciju ‘projekti’.


Niste ništa našli ništa i sada ste već demotivirani za dalje istraživanje ove web stranice, no nemojte biti ljuti na sebe jer trebalo vam je tačno i samo 23 sekunde vašeg dragocjenog vremena.


Nije zvanično poznato sa kim je kandidat SDA Fikret Prevljak dogovorio svoju medijsku promociju za predstojeću kampanju, ali bilo bi dobro da mu za početak posavjetuju da se web stranica ne pušta u javnost nedovršena, sa netačnim informacijama.


Svoje vojničke autoritativne sposobnosti, kojima se voli dičiti, trebao bi ovaj put kanalisati prema onima sa kojima je odlučio ostvariti saradnju na ovom polju. 


Podsjetimo se, Prevljak je prije ‘web stranice’ svoju nezvaničnu kampanju ovjekovječio podjelom boba poslije Džuma namaza, a potom je nastavio podjelom mirisa za automobil sa svojim likom, piše  Press.

 

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 35

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još