DEMANTI NA NAVODE SUADA BEŠLIĆA IZ KALESIJE

Iz kompanije 'Spectrum Vision' tvrde: Nije tačno da je Fadil Husić iznosio podatke načelniku Džafiću, niti je bio u Minhenu!

Front22.09.20, 10:23h

Iz kompanije 'Spectrum Vision' tvrde: Nije tačno da je Fadil Husić iznosio podatke načelniku Džafiću, niti je bio u Minhenu!
Nakon demantija njemačkog biznismena i nekadašnjeg suvlasnik firme Sućo d.o.o. Matteasa Hausmana, na šokantne tvrdnje privrednika i kandidata za načelnika Kalesije Suada Bešlića reaguje i vlasnik kompanije 'Spectrum Vision'

 

Povodom teksta pod naslovom: 'Ima l' mene tu': Kako me je Sead Džafić reketirao i pokušao kupiti za milion maraka?!, koji je DEPO Portal objavio 12. septembra ove godine, a u kome je privrednik i kandidat za načelnika Kalesije Suad Bešlić iznio šokantne detalje o svojim odnosima sa aktuelnim načelnikom ovog grada Seadom Džafićem te, između ostalog, u u taj kontekst doveo i firmu "Spectrum Vision" d.o.o. Kalesija, iz ove kompanije upućen je demanti.


Demanti je upućen posredstvom advokatske kancelarije Mirne Delalić iz Sarajeva, opunomoćenog zastupnika kompanije "Spectrum Vision" i njenog vlasnika i direktora Fadila Husića. 


Podsjećamo, intervju koji je Suad Bešlić prethodno dao za DEPO Portal (10. septembra) izazvao je veliki interes u Kalesiji,  ali i čitavoj BiH te pokrenuo lavinu reakcija. Na ovaj intervju svoj demanti prvi je poslao načelnik Kalesije Sead Džafić, što je Bešlića izazvalo da iznese nove šokantne detalje u javnost. 

 

Nakon toga, demanti na Bešlićene tvrdnje prvo je uputio nekadašnji suvlasnik firme Sućo d.o.o. iz Kalesije, njemački biznismen Matteas Hausman. 


Demanti kompanije "Spectrum Vision" d.o.o. Kalesija, i pored molbe DEPO Portala da se pošalje u prihvatljivoj formi za online objavu, dostavljen je isključivo kao dokument koji možete čitati u nastavku ili na ovom linku.

 

demanti-kalerija-2
demanti-kalerija-1

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 4

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!