život praćen skandalima

'Nestašni' Vranješ najavio duboku transformaciju: Promijenio sam se, smirio...

Sport20.09.20, 15:15h

'Nestašni' Vranješ najavio duboku transformaciju: Promijenio sam se, smirio...
- Želim reći da neke stvari koje su izrečene nisu istinite, ali bilo kako bilo nije na meni da uvjeravam ljude šta je istina, a šta nije

 

Nekadašnji fudbalski reprezentativac BiH Ognjen Vranješ polako vraća u normalu svoju karijeru, ali i privatni život. Bio je starter i odigrao cijelu protiv Vasland-Beverena koju je tim iz Brisela riješio u svoju korist rezultatom 4:2. 

 

- Promijenio sam se, smirio, ostat ću u Anderlehtu ovu sezonu, rekao je Vranješ te dodao:

 

- Ovdje sam da pričam o fudbalu. Kada dođe red na privatne stvari, ne bih želio da idem u detalje. Želim reći da neke stvari koje su izrečene nisu istinite, ali bilo kako bilo nije na meni da uvjeravam ljude šta je istina, a šta nije.

 

Istakao je da se dobro slaže sa trenerom Kompanijem (Vincent Kompany).

 

- Imam kvalitete za ovaj klub. Imam i iskustvo potrebno da usmjerim ove talentovane fudbalere na pravi način, bilo savjetom ili ličnim primjerom. Slažem se dobrom sa Kompanijem, njegove riječi tokom posljednje press-konferencije su me motivisale. Za ljude poput njega idem kroz zatvorena vatru. Želim da mu vratim na ukazanom povjerenju... Mogu reći samo da ću sigurno ostati u Anderlehtu ovu sezonu. Možda istetoviram grb Anderlehta kada osjetim istu ljubav kao prema AEK-u – zaključio je Vranješ. 

 

(Avaz, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 10

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još