foto/ da se rastopite

Kad profesionalac fotografira novopečenu mamu i bebu: Amra Džeko i mala Dalia osvojile srca na društvenim mrežama

ŽENA iN20.09.20, 14:15h

Kad profesionalac fotografira novopečenu mamu i bebu: Amra Džeko i mala Dalia osvojile srca na društvenim mrežama
Jučer je društvene mreže upotpunila još jednom prekrasnom Dalijinom fotografijom i porukom: “Želim vam sjajnu nedjelju”

 

Nove fotografije  Amre Džeko i njene bebe Dalie, čija autorica je profesionalna italijanska fotografkinja Laura Gozzi osvajaju srca svih. 

 

Amra je preksinoć objavila prvo sliku kako drži u naručju Daliu kojoj je tek osam dana. Bebica je prekrivena nježnom dekicom, ima prekrasnu mašnicu na glavi i s predivnim osmijehom koji oslikava blaženstvo na njenom licu spava na maminom ramenu.

 

amra-dzeko-ii-dalia


-Mi se mnogoooo volimo – napisala je Amra u opisu fotografije za koju zahvaljuje Lauri Gozzi, inače, specijaliziranoj fotografkinji novorođenčadi, djece i trudnica.

 

Jučer je društvene mreže upotpunila još jednom prekrasnom Dalijinom fotografijom i porukom: “Želim vam sjajnu nedjelju”.

 

dalia-dzeko


 

Bh. manekenka i supruga našeg fudbalskog dijamanta Edina Džeke, 12. septembra rodila je treću kćerkicu Daliu. Sve sretne trenutke od porođaja do dolaska kući gdje su ih s posebnom radošću dočekali Dalijini sestra i brat, Una i Dani, podijelila je na društvenim mrežama.

 

(Azra, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 20

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još