Otkrio kako teče oporavak nakon trovanja

Navalni objavio fotografiju: Ljekari su me pretvorili iz 'tehnički živog ljudskog bića' u nekog ko može brzo listati Instagram

Hronika19.09.20, 14:16h

Navalni objavio fotografiju: Ljekari su me pretvorili iz 'tehnički živog ljudskog bića' u nekog ko može brzo listati Instagram
Navalnom, vodećem suparniku ruskog predsjednika Vladimira Putina, pozllilo je na letu prema Sibiru prošlog mjeseca i on je prebačen avionom u Berlin. Njemačka tvrdi da su laboratorijski testovi u tri zemlje ustanovili da je on otrovan nervnim agensom novičok

 

Ruski opozicioni političar Aleksej Navalni viđen je kako se spušta niz stepenice na fotografiji postavljenoj na svom Instagram profilu u u subotu, pet dana nakon što je berlinska bolnica saopćila da je on skinut s ventilatora i da može disati samostalno.

 

Navalnom, vodećem suparniku ruskog predsjednika Vladimira Putina, pozllilo je na letu prema Sibiru prošlog mjeseca i on je prebačen avionom u Berlin. Njemačka tvrdi da su laboratorijski testovi u tri zemlje ustanovili da je on otrovan nervnim agensom novičok, a zapadne vlade zahtijevaju pojašnjenje od Rusije.

 

aleksej-navalni

 

- Da kažem kako teče moj oporavak. To je već jasan put, iako dugačak - piše Navalni.

 

On navodi u postu na Instagramu da još ne može koristiti svoj telefon i da ima poteškoća da naspe vodu u čašu ili da se penje uz stepenice jer mu noge drhte.

 

- Još ima problema koje treba riješiti, ali su sjajni liječnici iz bolnice Charite riješili glavni – piše on u postu.         

 

- Oni su me pretvorili iz 'tehnički živog ljudskog bića' u nekoga ko može brzo listati Instagram i uvidjeti bez razmišljanja gdje da objavi svoje lajkove - piše Navalni, prenosi Reuters.

 

(FENA/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!