VIDEO/ Poznati voditeljski par

Iznenada dali otkaz: Otkriveno zbog čega Jovana Joksimović i Srđan Predojević odlaze s Prve TV

Mediji18.09.20, 09:37h

Iznenada dali otkaz: Otkriveno zbog čega Jovana Joksimović i Srđan Predojević odlaze s Prve TV
Uprava televizije bila je zadovoljna gledanošću tokom Čukanovićevog vođenja ljetos pa su odlučili dati mu jedan dan sedmično

 

Najpoznatiji srpski voditeljski par, Jovana Joksimović i Srđan Predojević naprasno su jučer prekinuli suradnju s televizijom Prva.

 

Kako piše Kurir, uprava televizije tražila je da voditelj Filip Čukanović vodi emisiju petkom, s čim se oni nisu složili, pa su tražili otpremninu i sporazumni raskid. Kako je uprava bila protiv toga, supruga pjevača Željka Joksimovića i njen kolega dali su otkaz.

 

Uprava televizije bila je zadovoljna gledanošću tokom Čukanovićevog vođenja ljetos pa su odlučili dati mu jedan dan sedmično.

 

Jovana i Srđan s tim se nisu slagali te su odlučili napustiti televiziju.

 

Njih su dvoje zajedničku karijeru započeli na RTS-u gdje su pet godina vodili jutarnji program. Potom su prešli na Pink gdje su skupa vodili jutarnju emisiju čak osam godina. Nakon toga su na Prvoj TV od 2018. vodili "Jutro sa Jovanom i Srđanom".

 

 

(DEPO PORETAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 3

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!