efikasno rješenje

Riješite se neugodnih mirisa, alergena i čestica prašine iz madraca i tepiha: Trebaju vam samo dva prirodna sastojka!

Auto & Dom14.09.20, 13:48h

Riješite se neugodnih mirisa, alergena i čestica prašine iz madraca i tepiha: Trebaju vam samo dva prirodna sastojka!
Što se tiče tepiha, ponovite isti proces, samo ostavite da djeluje oko 15 do 20 minuta

 

Tepisi i madraci u kućanstvu svakodnevno se koriste te se prljaju i ispuštaju neugodne mirise. Kako biste savršeno očistili svoje kućanstvo od ovih mirisa, važno je održavati čistoću tepiha i madraca, a u tome će vam pomoći dvije stvari - soda bikarbona i esencijalno ulje.

 

Jedna žena podijelila je na svom TikTok profilu kako soda bikarbona i esencijalno ulje učinkovito dezodoriraju tepihe i madrace od neugodnih mirisa te otkrila kako koristiti njezin trik.

 

Sve što trebate napraviti je u jednu posudu s poklopcem staviti jednu šalicu sode bikarbone te deset do petnaest kapljica omiljenog esencijalnog ulja. Zatim stavite poklopac te dobro protresete posudu oko 30 sekundi.

 

Mješavinu pospite po svojim madracima, dobro utrljate te ostavite da djeluje sat do dva, a zatim usišite. Uz to što dezodoriraju madrace, pomažu kod rješavanja alergena i čestica prašine koji bi mogli uzrokovati probleme.

 

Što se tiče tepiha, ponovite isti proces, samo ostavite da djeluje oko 15 do 20 minuta. Ponavljajte svakih šest mjeseci i vaša kuća više neće imati problem s neugodnim mirisima.

 

(Vecernji, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!