Prekinula šutnju

Oglasila se kćerka Bakira Izetbegovića: Dušebrižnici, CeriX i ja smo raskinuli!

Front10.09.20, 19:44h

Oglasila se kćerka Bakira Izetbegovića: Dušebrižnici, CeriX i ja smo raskinuli!
Svim normalnim ljudima koji se bave svojim životima umjesto da se bave tuđom djecom se izvinjavam što sam im uopće oduzela vrijeme koje su potrošili na čitanje ove objave

 

 

Nakon što su mediji objavili da je zaručnik Jasmine Izetbegović, kćerke predsjednika SDA Bakira Izetbegovića, jutuber Adnan Cerić poznatiji kao CeriX predložen za vršitelja dužnosti direktora Agencije za statistiku BiH oglasila se Jasmina Izetbegović, prenosi PRESS.

 

“Ne smatram sebe medijskom ličnošću, već prilično privatnom osobom. Iz navedenih razloga sam do sada šutjela na povremene medijske ispade čak i kad su plasirali čudesne izmišljotine (jednom su mi izmislili čitavog nepostojećeg supruga i dijete).

 

Moje dosadašnje odbijanje da komentarišem maliciozne laži, tračeve i budalaštine, kao i da se zamaram tužbama, je možda i ohrabrilo zlobnike da nastave sa svojim diletantskim piskaranjem raznih neistina. S obzirom na današnje rapidno širenje vijesti o imenovanju Adnana Cerića na neku funkciju te povezivanja tog imenovanja sa mnom i mojom porodicom, nevoljko prekidam šutnju o svom privatnom životu da obavijestim dušebrižnike da Adnan i ja već nekoliko mjeseci nismo zajedno.

 

Adnan želim svu sreću i uspjeh u budućim poduhvatima. Također bih vas podsjetila da je Adnan prvenstveno diplomirani inžinjer informatičkih nauka, pa tek onda “Youtuber”. Čovjek je u Federalnom zavodu za statistiku zaposlen od 2016. ili 2017., a mi smo se upoznali na ljeto 2019.

 

Svim normalnim ljudima koji se bave svojim životima umjesto da se bave tuđom djecom se izvinjavam što sam im uopće oduzela vrijeme koje su potrošili na čitanje ove objave”, napisala je Jasmina Izetbegović.

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook