Broj mjesta ograničen

Pisci u Zemaljskom muzeju BiH: Razgovori pod sekvojom sa Ovčinom, Zvizdićem i Šehićem

Kultura08.09.20, 10:45h

Pisci u Zemaljskom muzeju BiH: Razgovori pod sekvojom sa Ovčinom, Zvizdićem i Šehićem
Cijena ulaznice je 3 KM, a broj mjesta je ograničen

 

Od četvrtka, 10. septembra u 19 sati u Zemaljskom muzeju Bosne i Hercegovine u Sarajevu održavat će se Razgovori pod sekvojom: Pisci u Zemaljskom muzeju Bosne i Hercegovine. Razgovori s bh. piscima održavat će se svakog četvrtka u 19 sati u Botaničkoj bašti Zemaljskog muzeja BiH.

 

Prvi razgovor Mirsad Sijarić vodit će s Damirom Ovčinom (10.9.), zatim slijedi razgovor sa Mustafom Zvizdićem (17.9.), a nakon toga 24. septembra razgovor s Farukom Šehićem. Razgovarat će o životnom prostoru, o kulturi, o umjetnosti, biciklizmu, o fudbalu, vrtoglavici, morama i pouzdanim izvorima, o praškom vosku pod pritiskom, o tome kako je Konan postao hodža. Cijena ulaznice je 3 KM, a broj mjesta je ograničen.

 

cetvrtkom-zemaljski-muzej

 

Program Razgovori pod sekvojom: pisci u Zemaljskom muzeju Bosne i Hercegovine organizuju Zemaljski muzej BiH i Obala Art Centar.

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!