FOTO/ kupaš se sa svjetiljkom?

Slavni nogometaš uz seksi suprugu nije se mogao obuzdati: Ni široke kupaće hlače nisu ga mogle 'spasiti'

Zabava05.09.20, 12:24h

Slavni nogometaš uz seksi suprugu nije se mogao obuzdati: Ni široke kupaće hlače nisu ga mogle 'spasiti'
Naime, 32-godišnjak je u plićaku bio zagrljen s Annom koja ga je očito uzbudila, a paparazzi su ulovili trenutak kada je to bilo najočitije

 

 

Nakon što se pohvalio na društvenim mrežama kako odmara nakon Lige prvaka, Bayernov nogometaš Robert Lewandowski uspio je nasmijati pratitelje nakon što su osvanule slike njega i supruge Anne dok na plaži u Porto Cervu na Sardiniji izmjenjuju nježnosti.  


Naime, 32-godišnjak je u plićaku bio zagrljen s Annom koja ga je očito uzbudila, a paparazzi su ulovili trenutak kada je to bilo najočitije.  

 

- Roberte, što ti je to u džepu? Kupaš se sa svjetiljkom? - zafrkavali su ga pratitelji, a onda je uskoro objavio sliku sa zasluženog odmora na kojoj pozira uz suprugu. 


- Moram priznati da uživam - napisao je. 


Njegova supruga Anna Lewandowski je inače majstorica karatea i poljska reprezentativka te sjajnu figuru održava svakodnevnim treniranjem. Inače je završila pravni fakultet, a u prijašnjim razgovorima za medije otkrila je kako bi jednog dana voljela živjeti u SAD-u. 

 

Par je u braku od 2013. i imaju dvije kćeri - trogodišnju Klaru i Lauru.

 

Fotografije pogledajte ovdje

 

 

(Večernji.ba/DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 5

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!