nastavljaju se gadne provokacije

Nove sramotne poruke Bošnjacima osvanule u Pljevljima: Grafit s četiri S, Srebrenica, Turci...

Hronika03.09.20, 09:58h

Nove sramotne poruke Bošnjacima osvanule u Pljevljima: Grafit s četiri S, Srebrenica, Turci...
Naime, društvenim mrežama je počela kružiti fotografija na kojoj se vidi kako je na prozorima jednog objekta u navedenom crnogorskom gradu gdje postoji znatan broj Bošnjaka osvanuo novi grafit s četiri S, ali i s porukama Srebrenica i Turci

 

Trend ostavljanja pogrdnih i sramotnih poruka u Pljevljima za tamošnje Bošnjake nastavljen je i rano jutros.


Naime, društvenim mrežama je počela kružiti fotografija na kojoj se vidi kako je na prozorima jednog objekta u navedenom crnogorskom gradu gdje postoji znatan broj Bošnjaka osvanuo novi grafit s četiri S, ali i s porukama Srebrenica i Turci.

 

Samir ef. Kadribašić, glavni imam Husein-pašine džamije u Pljevljima u Crnoj Gori, još ranije je na svom Facebook profilu objavio fotografije na kojima se vidi kako su stakla na prostorijama Islamske zajednice razbijena.

 

Također, valja istaći i to da je prije nekoliko dana u Pljevljima pretučen Sanjin Raščić, predsjednik omladine Socijaldemokrata u Pljevljima, kojeg je grupa muškaraca napala nakon prethodnih verbalnih provokacija.

 

 

(Hayat, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 10

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još