CiK BIH napominje

Danas je zadnji dan: Registracija birača za glasanje izvan BiH ističe u ponoć

Front01.09.20, 13:01h

Danas je zadnji dan: Registracija birača za glasanje izvan BiH ističe u ponoć
U toku je pregled prijava birača za glasanje izvan BiH, nakon čega će biti sačinjen detaljan izvještaj na osnovu kojeg će Centralna izborna komisija BiH donijeti odluku o zaključenju Centralnog biračkog spiska za glasanje izvan Bosne i Hercegovine

 

Centralna izborna komisija Bosne i Hercegovine napominje birače izvan BiH da u skladu sa Uputstvom o rokovima i redoslijedu izbornih aktivnosti za Lokalne izbore 2020. godine koji će se održati u nedjelju, 15. novembra, rok za podnošenje prijava birača koji glasaju izvan BiH ističe danas, 1. septembra u ponoć.

 

U toku je pregled prijava birača za glasanje izvan BiH, nakon čega će biti sačinjen detaljan izvještaj na osnovu kojeg će Centralna izborna komisija BiH donijeti odluku o zaključenju Centralnog biračkog spiska za glasanje izvan Bosne i Hercegovine, saopćeno je iz CIK-a BiH.        

 

(FENA/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i FacebookKomentari - Ukupno 1

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!