mirjana hrga nakon promjene profesije

Idem leći mrtva umorna. Ko kaže da je sezona gotova? Rekli bi u Sarajevu 'novi dan, nova nafaka...'

ŽENA iN26.08.20, 13:18h

Idem leći mrtva umorna. Ko kaže da je sezona gotova? Rekli bi u Sarajevu 'novi dan, nova nafaka...'
Hrga često na društvenim mrežama dijeli crtice iz života na otoku, a čini se kako bivša voditeljica uživa daleko od kamera i mikrofona

 

BIVŠA TV voditeljica i savjetnica bivše predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović, Mirjana Hrga, već osam mjeseci živi na Lošinju gdje sa suprugom vodi konobu - piše Index

 

Hrga često na društvenim mrežama dijeli crtice iz života na otoku, a čini se kako bivša voditeljica uživa daleko od kamera i mikrofona.

 

U posljednjoj objavi na Facebook profilu Mirjana je prokomentirala trenutnu situaciju vezanu za turizam.


"Politika i život. Današnje scene u konobi. Ručak. Simpatična slovenska familija jede oproštajni, žure na trajekt. Susjedni stol, njemačka familija, upravo stigli na odmor. Pitam - nisu li zabrinuti? Samo su se nasmijali i odgovorili da je 'sve to politika'. Večer. Dolazi Mike. Ženina mama je željela da prekinu odmor i vrate se u Njemačku jer 'Hrvatska je u crvenom'. - Niste otišli?'- 'Ne pada nam na pamet'. I tako. Idem leći mrtva umorna. Tko kaže da je sezona gotova? Možda sutra. Rekli bi u Sarajevu novi dan, nova nafaka", napisala je Hrga.

 


Pratitelji su se u komentarima složili s Mirjanom.

 

"Tako je", Baš tako, novi dan nova nafaka", neki su od komentara.

 

(Index, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 6

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još